Szanowni Państwo!
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego pozyskało fundusze z Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa na realizację zadania:
Warsztaty dla piekarzy: bagietka, bułka, czekadełko. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości”
Podczas dwudniowych bezpłatnych warsztatów w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci w Lublinie uczestnicy będą wypiekali różne rodzaje pieczyw stosując techniki wypieku, jakie stosowane są w najlepszych piekarniach świata.
Do projektu zapraszamy młodych ludzi w wieku od 18 do 30 lat: piekarzy po szkołach zawodowych, niewykwalifikowanych pracowników, którzy wykonują zawód piekarza lub pomocnika piekarza, pracowników kuchni restauracyjnych oraz piekarzy produkujących w ramach małej produkcji spożywczej.
Terminy warsztatów są następujące*:
1. 15-16.02.2021
2. 18-19.02.2021
3. 01-02.03.2021
4. 08-08.03.2021
5. 11-12.03.2021
6. 22-23.03.2021
7. 29-30.03.2021
* – z racji sytuacji epidemiologicznej w Polsce terminy warsztatów mogą ulec niewielkiemu przesunięciu.
Zgłoszenia wraz z podaniem wybranego terminu warsztatów prosimy wysyłać na adres: studio@kucia.com.pl
W przypadku dużej ilości zgłoszeń zastrzegamy sobie prawo wyboru uczestników.
Sfinansowano z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Więcej informacji znajduje się na naszej stronie internetowej oraz na FB Szkoły Artystycznej:
www.sitspoz.pl
www.facebook.com/Szkola.Artystyczna.Wieslaw.Kucia/
Z poważaniem –
dr inż. Danuta Pająk
Kierownik Ośrodka Doskonalenia Kadr
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
ul. Czackiego 3/5 , 00-043 Warszawa
NIP 526-030-01-21
tel. (22) 336 13 27 , 601 690 999
e-mail: szkolenia@sitspoz.pl ; www.sitspoz.pl